forsidebilde

Er du eller dere nye?

Vi vil bygge neste generasjon i et internasjonalt fellesskap.

Hjertelig velkommen til å være del av et livsnært og pulserende fellesskap! Bodø misjonskirke står i en voksende internasjonal bevegelse. I denne kirka yrer det av barn og ungdom. Vi håper du vil besøke oss og finne at her er plass for nettopp deg, - der du kan finne nettverk, nye vennskap og inspirasjon for ditt åndelige liv.   

Vil du være med å bygge fellesskap og bidra inn i vårt menighetsliv, så er du hjertelig velkommen til å ta en prat med pastor eller andre du blir kjent med i Misjonskirka. Se oversikten med "faste aktiviteter", så får du en smakebit på bredden i tilbudet menigheten har.  

Gudstjenester

Vi håper alle som bor i Bodø, og som i dag ikke har et kristent fellesskap, skal kunne finne en plass hos oss.

Bodø misjonskirke har gudstjeneste  hver på søndag kl.12.00.  Vi ønsker at alle skal føle seg velkommen på våre gudstjenester. Det er svært mange barn og ungdom i våre gudstjenester. Første del av gudstjenesten er alle samlet til lovsang, et ord for dagen, personlig innlegg, en konkurranse og noe gøy. Alle som kommer før kl.12.00 blir med i trekningen av en premie - dagens presis! 

Barna går ned i 2-3 ulike grupper ut i fra alder, når talen starter for voksne. 

Etter talen er det tid for ettertanke og bønn, - en stund av ro i Guds nærvær for voksne. 

En gudstjeneste avsluttes alltid med kirkekaffe og fellesskap for alle! 

Vi er veldig glade for å se at det kommer stadig ny mennesker til våre samlinger!
Kom på besøk og se om dette er et sted du kan trives! Se i vår kalender eller på facebook for informasjon. Alle som ønsker det, kan motta informasjon fra pastor på SMS der den neste ukens program gis. 

Husgruppe for damer

Vil du være med i en livsnær gruppe, med Bibel og en god kopp te?

Hjertelig velkommen til å være med i et givende fellesskap, annen hver tirsdag gjennom hele året, fra kl.19.30-21.30.